Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Ανάκτηση από USB Flash & Κάρτες Μνήμης

Πληροφορίες

Ανάκτηση δεδομένων USB Flash Pendrive στικάκιΤα USB Flash Drives είναι συσκευές αποθήκευσης οι οποίες κρατούν τα δεδομένα επάνω σε ολοκληρωμένα ηλεκτρονικά κυκλώματα. Η διαδεδομένη χρήση τους οφείλεται στο ότι παρά το μικρό τους μέγεθος μπορούν να αποθηκεύσουν μεγάλο όγκο δεδομένων με σχετικά πολύ μικρό κόστος.

Οι εν λόγω συσκευές είναι όμως συχνά εκτεθειμένες στη ζέστη, στην υγρασία, σε μαγνητικά και ηλεκτρικά πεδία, στη σκόνη, στους κραδασμούς, σε σπασίματα ή ραγίσματα μέσα στην τσέπη κλπ.

Όλοι αυτοί οι παράγοντες επηρεάζουν φυσικά το χρόνο ζωής τους και ως εκ τούτου τα δεδομένα που φυλάσσονται σε αυτά, είναι εκτεθειμένα.

Οι έμπειροι τεχνικοί της Northwind είναι σε θέση να ανακτήσουν τα δεδομένα από USB Flash που έχει σταματήσει να αναγνωρίζεται, με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση που το ολοκληρωμένο κύκλωμα στο οποίο "γράφονται" τα δεδομένα είναι εντελώς κατεστραμμένο (σπασμένο επάνω στη NAND κλπ). Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις, έχουμε αναπτύξει τεχνικές μέσω των οποίων έχουμε πολύ θεαματικά αποτελέσματα.

Τα ίδια -περίπου- ισχύουν και για τις κάρτες μνήμης. Η εταιρία μας ειδικεύεται στην ανάκτηση δεδομένων από κάρτες όλων των τύπων (SD, MicroSD, StickPro, MS κλπ) ακόμα και αν έχουν σπάσει ή αλλοιωθεί.

Επικοινωνήστε μαζί μας (210.3314829 για Αθήνα, 2310.402675 για Θεσσαλονίκη ή 6946.908811 για επείγοντα περιστατικά) για να μπορέσουμε να βρούμε μία λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει στο σύστημά σας μέσω μιας δωρεάν διάγνωσης.

 

Find us

WD Trusted Partners

Συχνές Ερωτήσεις

  • για Σκληρούς Δίσκους >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
  • για συστήματα RAID >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
  • για USB & Memory Stick >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων USB Stick & Καρτών Μνήμης Το USB Stick / Η κάρτα μνήμης δεν αναγνωρίζεται. Τι Read More
  • 1