Καλέστε μας:
2310 402675
Θεσσαλονίκη
210 3314829 Αθήνα

Northwind Data Recovery

Northwind Data Recovery - Ανάκτηση Δεδομένων

Ανάκτηση δεδομένων από τον επίσημο συνεργάτη της Western Digital και της HGST στην Ελλάδα1. Eίναι η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Western Digital / HGST (WD / HGST). Η συνεργασία αυτή, που είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, αποτελεί απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών και των καινοτομιών μας στον τομέα της ανάκτησης δεδομένων, ανάκτησης αρχείων, από σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, SSD.

Με τη συνεργασία της Northwind Data Recovery και της Western Digital / HGST, οι πελάτες μας διατηρούν την εγγύηση του σκληρού δίσκου τους,
ο οποίος αντικαθίσταται με το πέρας της ανάκτησης δεδομένων, χωρίς καμία χρέωση και ταλαιπωρία μιας και η εταιρία μας αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία.

Με πλήρως οργανωμένα εργαστήρια ανάκτησης δεδομένων στην Αθήνα και εργαστήρια ανάκτησης δεδομένων στη Θεσσαλονίκη, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και την απόλυτη εξειδίκευση στην τεχνογνωσία.
Με εξειδικευμένο τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (R&D) στη Θεσσαλονίκη, υπεύθυνο για καινοτομίες και παγκόσμιες πρωτιές (όπως η λύση για τους σκληρούς δίσκους με Sandforce Controllers).

Αναλυτικά η λίστα των Western Digital / HGST Trusted Partners Worldwide

2. Eίναι η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, που αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Europol στο NoMoreRansom Project. Η συνεργασία αυτή, που είναι πρωτόγνωρη για τα Ελληνικά δεδομένα, αποτελεί απόδειξη των καινοτομιών που εφαρμόζει το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας στον τομέα της αποκρυπτογραφήσης Ransomware και ανάκτησης δεδομένων, ανάκτησης αρχείων από κρυπτογραφημένους σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, SSD, USB και κάρτες μνήμης.

Με τη συνεργασία της Northwind Data Recovery και του NoMoreRansom Project, οι πελάτες μας ενημερώνονται καθημερινά για όλες τις λύσεις / αποκρυπτογραφήσεις που υπάρχουν σε ransomware όπως οι Dharma, Jigsaw, Scarab, Gandcrab, Matrix, Screenlocker, Cerber, HiddenTear, Locky, WannaCry, STOP.

To τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρίας μας, υπεύθυνο για την αποκρυπτογράφηση δεκάδων στελεχών Ransomware, λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 2016.

Αναλυτικά η λίστα των μελών του NoMoreRansom Project

3. Επίσης, η Northwind Data Recovery είναι η πρώτη και μοναδική εταιρία ανάκτησης δεδομένων στην Ελλάδα, με ιδιόκτητο Clean Room διαστάσεων 15 τ.μ., κάτι που εξασφαλίζει τον έλεγχο των συνθηκών που είναι απαραίτητες για το άνοιγμα των σκληρών δίσκων και την επέμβαση στα εσωτερικά μηχανικά τους μέρη.

Η εταιρία διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα Clean Room για την ανάκτησης δεδομένων από κατεστραμένους σκληρούς δίσκους στην Αθήνα και Clean Room μεγάλων διαστάσεων για την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμένους σκληρούς δίσκους στη Θεσσαλονίκη.

Ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμένο δίσκου

Ποιά είναι τα βασικά αντικείμενα δραστηριότητας της Northwind Data Recovery ;

1. Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους

2. Ανάκτηση δεδομένων από εσωτερικούς σκληρούς δίσκους

3. Ανάκτηση δεδομένων από εξωτερικούς σκληρούς δίσκους

4. Ανάκτηση δεδομένων από SSD

5. Ανάκτηση δεδομένων από USB Flash & SD 

6. Ανάκτηση δεδομένων από συστοιχίες RAID

7. Ανάκτηση δεδομένων από κάρτες μνήμης

και από όλα τα υπόλοιπα αποθηκευτικά μέσα.

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό, την τεχνογνωσία και την ικανότητα να ανακτήσουμε δεδομένα, ανεξαρτήτως της βλάβης και της πολυπλοκότητας της υπόθεσης και δεν πειραματιζόμαστε ποτέ με τα δεδομένα του πελάτη.

Το γεγονός ότι είμαστε :

1. Πιστοποιημένοι συνεργάτες της Western Digital

2. Πιστοποιημένοι συνεργάτες της HGST

3. Πιστοποιημένοι συνεργάτες της Europol (NomoreRansom Project)

4. Πιστοποιημένο μέλος του GDRA (Global Data Recovery Alliance

αποτελεί απόδειξη της ποιότητας των υπηρεσιών μας στους τομείς της ανάκτησης δεδομένων, ανάκτησης αρχείων, από σκληρούς δίσκους, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, σκληρούς δίσκους SSD, USB και κάρτες μνήμης.

Ανάκτηση Φωτογραφιών, Βίντεο, Αρχείων και Δεδομένων στο Clean Room

Find us

Official Blog of Northwind data recovery

ανακτηση δεδομενων clean room northwind data recovery

ηχος χαλασμενου σκληρου δισκου

WD Trusted Partners

Συχνές Ερωτήσεις

  • για Σκληρούς Δίσκους >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων σκληρών δίσκων Ο δίσκος μου χτύπησε!! Τι να κάνω? Αν διαπιστώσετε πρόβλημα στο μέσο Read More
  • για συστήματα RAID >

    Συχνές ερωτήσεις για την ανάκτηση δεδομένων συστημάτων RAID Το σύστημα RAID / NAS Box σταμάτησε να λειτουργεί. Τι να κάνω? Αν Read More
  • για USB & Memory Stick >

    Συχνές Ερωτήσεις USB & Memory Stick Το USB Stick δεν αναγνωρίζεται. Τι να κάνω? Δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα που Read More
  • 1